Relatie, beauty, fashion én heel veel Máxima 👑

Op 17 mei viert Máxima haar vijftigste verjaardag. Als magazinemerk dat sprankelende, sportieve, stijlvolle vrouwen met levensbagage op het schild hijst, willen we hier natuurlijk meer mee. Vandaar een extra dikke bijlage in de nieuwe Nouveau, om lekker lang te lezen en heerlijk door te bladeren. HIerbij alvast een sneak peek! 

INTERVIEW

Ademloos lezen we in 'Máxima Zorreguieta: Moederland', het eerste deel van de biografie die Marcia Luyten schreef over koningin Máxima. HM-kenner Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima interviewde Luyten exclusief voor Nouveau en het is smullen!

Article continues after the ad

BEAUTY

Hoe doet ze het toch? Beautyexperts kraken alle fifty & fabulous beautygeheimen van Hare Majesteit!

RELATIE

Voor 'Als ik heel eerlijk ben' tekende Tamara Gijrath dertig indringende gesprekken op tussen bekende moeders en dochters. En in elk ervan vond ze een stukje van haar eigen moeder terug. ‘En van mezelf,’ zegt ze, ‘want de moeder is de spiegel van de dochter.’ Drie van deze prachtige verhalen vind je in de nieuwe Nouveau

MODE

Kort, lang, chic of juist casual – met deze fashionable ode aan de jeansklassieker style je jezelf helemaal up-to-date!

EROP UIT!

Voor het betere baronesgevoel kun je heerlijk wandelen in stijl over prachtige buitenplaatsen en landgoederen in Nederland. In de nieuwe Nouveau de 10 mooiste wandelingen op stand!

KUNST

Preview van een geweldige expositie met een royal randje. "‘Alle creaties in de tentoonstelling zijn een ode aan de vrouw en belichten haar als muze, godin, heldin, gever van leven, powervrouw en koningin," aldus designer Mattijs van Bergen, die al zes jurken voor Máxima maakte. "Het is altijd een thema in mijn werk: vrouwen in hun kracht plaatsen."

SISTERHOOD

Ze groeiden samen op en treden samen op: zussen Monique en Suzanne Klemann openhartig over hun bijzondere band: "Langer dan een uur hebben we elkaar nooit gehaat."

MIS 'M NIET!

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt donderdag in de winkels, die dan - yay! - weer gewoon open zijn. Bestellen kan ook, op Magazine.nl, tijdelijk zonder verzendkosten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in