Nu woont ze leuk in Montecito, maar toch…

Oprah Winfrey is tijdens de coronacrisis 322 dagen achter elkaar haar huis niet uitgekomen uit angst om het coronavirus op te lopen. Dat vertelt de 68-jarige presentatrice in een interview met The Los Angeles Times.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Oprah (@oprah)

"Ik ben 322 dagen mijn huis niet uit geweest. Letterlijk het huis niet uit", aldus de presentatrice. Volgens Winfrey lachten zelfs haar eigen vrienden haar uit omdat ze "zo voorzichtig is geweest".

Article continues after the ad

Ze had overigens wel gezelschap van vrienden en wat personeel en Oprah woont op een enorme compound van meerdere percelen, dus wellicht dat ze toch wel eens een ommetje met de hond maakte. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Oprah (@oprah)

Ondanks haar isolement kon Winfrey zich goed aanpassen aan het alleen zijn. "Ik heb tijd voor mezelf kunnen nemen die ik normaal niet heb. Normaal gesproken ben ik altijd bezig. Nu had ik rust. Ik had mazzel dat ik mezelf heb kunnen terugtrekken, aangezien velen zich zorgen maakten over hun financiële zekerheid." Inmiddels werkt ze overigens ook weer buitenshuis, zoals hier met Viola Davis.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Oprah (@oprah)

Ook miste Winfrey het niet om onder de mensen te zijn. "Ik denk dat dat komt doordat ik tijdens mijn show elke dag honderden mensen zag. Ik schudde handen, deelde handtekeningen uit, maakte selfies met ze. Dat heb ik nu bijna een jaar niet gedaan en dat was best fijn."

Foto's (c) Brunopress, Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in