Van lange krullen naar...

...deze lekkere pixie cut.

Article continues after the ad

Of zou het...?

Nicole Kidman (54) mag dan een groot deel van haar identiteit ophangen aan haar beroemde lokken (snappen we helemaal), ze is niet bang om ze voor een rol te verruilen voor iets anders. En anders, dat is haar nieuwe coupe zéker.

De redhead liet zich een flink aantal tinten lichter kleuren en liet de schaar wel héél robuust in heur haar zetten. Getuige dit kiekje op haar eigen Instagram.

Of zou het tóch een pruik zijn? If so, dan is het zéker knap gedaan.

Hear me Roar!

Hoe het ook zij: Nicole is nog steeds rossig (strawberry blonde, zouden wij het noemen), maar de transformatie is enorm. En uiteraard is dat voor een nieuwe rol. Nicole is momenteel bezig met de opnames van de Apple+-serie Roar, en dat belooft ook nogal een aanrader te worden. In de serie zien we bekende vrouwen in duistere feministische fabelen. Allemaal gebaseerd op de korte verhalen van de Ierse schrijfster Cecila Ahern.

Voor het zover is, is er trouwens eerst nog een Nicole mét die lange rode krullen: dit najaar is ze op Amazon Prime Video te zien in de spannende serie Nine Perfect Strangers (waar je hier alles over leest).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in