De filmster beleeft een absolute hot girl summer!  

Pandemie? Welke pandemie? Sharon Stone (63), die het afgelopen jaar grote zorgen had om haar zusje die met covid-19 in het ziekenhuis kwam, viert de Amerikaanse versoepelingen dankzij de vaccinaties met uitgebreid stappen, feesten en beesten.

Zo wordt ze regelmatig in het nachtleven van LA gesignaleerd met rapper RMR (lees: 'Rumour'). Hij is 25, vier jaar ouder dan Sharons oudste zoon, en vooral bekend om het skimasker dat hij altijd draagt, voor het betere bankroversgevoel.

Article continues after the ad

(c) BSR Agency

Sharon kreeg ook al een bivakmuts van hem (en dan zeggen ze nog dat romantiek niet meer bestaat!). RMR is verder goed te herkennen aan zijn vrijwel geheel vergulde gebit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RMR (@whatrmr)

Wie hij in het dagelijks leven is, is een mysterie. RMR hecht erg aan zijn anonimiteit, de grap gaat dat hij 'accountant by day, rapper by night' is. Hij komt uit Atlanta en is nog niet zo lang bekend.

In 2020 ging zijn song Rascal viral op YouTube. Het is een opvallend liedje, in de zin dat je er een heel ander gevoel bij krijgt als je met je ogen dicht luistert. RMR's muziek is een verrassende mix van rap en country en als je hem hoort praten is hij 'nothing but love'. Hopelijk ook voor zijn sugar mama #emancipatie

Sharon en hij zijn in ieder geval al min of meer Insta-officieel een setje, afgaand op het filmpje dat RMR zelf plaatste. Ze zijn recentelijk veelvuldig gespot in Californië. Daar dansten ze in hippe clubs als Delilah aan Sunset Boulevard en werden ze gezien in grillrestaurant The Highlight Room. "Ze waren samen op stap en dansten wat af," aldus een getuige van een van die avonden. "Chris Brown behoorde ook tot het gezelschap. Sharon en RMR waren niet van elkaar weg te slaan."

Sharon's reactie op vragen over deze opwindende nieuwe ontwikkeling is de klassieker 'geen commentaar' en ook RMR wil niets kwijt.

Foto's (c) Getty Images, BSR Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in