'De 'oude Loretta' komt niet meer terug.'

Loretta Schrijver was gisteren weer even te zien bij Koffietijd. Niet om het programma te presenteren, maar als gast. En ze praatte de kijkers meteen even bij over haar gezondheid.

'Ik heb nog longontsteking gehad. Ik heb een abces gehad. Ik heb liggen ijlen'

Eerder dit jaar werd bij haar een beginnende vorm van darmkanker geconstateerd. Helaas kwamen er complicaties na haar operatie. 'Ik heb nog longontsteking gehad. Ik heb een abces gehad. Ik heb liggen ijlen en doen daar in het ziekenhuis. Maar wat een fantastisch ziekenhuis en wat een fantastische verpleegkundigen', zei ze eerder al in een videogesprek met haar collega's Quinty Trustfull en Patrick Martens.

Herstellende  

Schrijver is momenteel alweer in 'The Masked Singer' te zien, maar daar laat de presentatrice het voorlopig bij. Ze is nog altijd herstellende en de complicaties zijn nog niet weg.

Article continues after the ad

'Ik ben herstellende, maar er zijn toch wel wat complicaties...Ik heb natuurlijk die zware operatie gehad, twee operaties en dat is allemaal nog niet helemaal goed. En daar ben ik voor een groot deel van de dag eigenlijk mee bezig', laat ze weten aan tafel bij Pernille La Lau.

De 'oude Loretta' 

Dat doet haar dan ook nog best veel. 'Ik kan dus wel een heleboel, maar ik kan niet een heleboel achterelkaar', aldus een emotionele Loretta. De 'oude Loretta' komt dan ook niet meer terug. 'Ik moet mijn leven aanpassen aan een soort van handicap die ik nu heb.'

Foto's (c) Roger Neve

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in