Leco en Leontine in 2015
Leco en Leontine in 2015

'Ik hou van je van bruin naar blond!'

Leontine Borsato viert vandaag haar 54ste verjaardag en wat een jaar heeft ze achter de rug. Verhuizen, verzoenen, vakantie, retraite en nu weer een juridisch mediastormpje rond Marco, haar ex-met-wie-ze-het-weer-probeert.

Maar vandaag toch vooral: felicitaties. En steun van haar goede vriend, topvisagist Leco van Zadelhoff. "Lieve vriendin.. lieve Leontine.. gefeliciteerd met je verjaardag!!!"schrijft hij op Instagram. "Wat ben jij een rots in de branding.... wat ben ik ongelofelijk trots op je… een top moeder en een top vriendin.. Wat hebben we samen veel meegemaakt… en wat gaan we samen nog veel meemaken!!!! Ik hou van je.. door dik en dun van bruin naar blond van glad naar krul 😜 friends forever always in my ❤️."

Leco en Leontine gaan waaaaay back met vriendschap en kapsels. Onder zijn tekst delen ook vrienden als Bridget Maasland, Chantal Janzen, Shirma Rouse en Fatima de Melo kussen en hartjes - van harte Leontine! 

Article continues after the ad

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in