Fotograaf
Carin Verbruggen en Ferry Drenthem Soesman

Ter ere van haar 40-jarig jubileum als artiest!

Iets om naar uit te kijken: Karin Bloemen houdt in 2023 een grote theatertour met het Metropole Orkest ter gelegenheid van haar veertigjarig jubileum als artiest.

De zangeres brengt tijdens de show al haar grote hits ten gehore. Het is de bedoeling dat ze zeker twaalf grote theaters aandoet. "Ik mag toch hopen en bidden dat dat tegen die tijd weer mag", zei Karin op NPO Radio1, omdat de Nederlandse theaters al meer dan een half jaar geen voorstellingen meer mogen organiseren.

Article continues after the ad

"Ik snap niet goed waarom niet, alles is superveilig in het theater. De mensen hebben er zo'n behoefte aan even een avond verlost te zijn van de angst, de sleur, de zorgen en de onzekerheid."

Behalve met een tournee viert Bloemen haar lustrum ook met een jubileumboek dat zij nu aan het schrijven is. Dit boek verschijnt ook in 2023.

Bloemen schreef tijdens de lockdown al een ander boek over haar grote passie, haken. Dit zal in september verschijnen. Eerder schreef ze al Mijn ware verhaal, over haar roerige leven.

Foto's (c) Nouveau /  DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in