'We werken samen, maar zitten niet constant op elkaars lip.'

Hij was drie maal wereldkampioen kickboksen (bijnaam: The Flying Gentleman) en heeft nu sportscholen, zij zat als onder andere sales manager in de haute cosmetica en is nu zijn manager (en die van de eerdergenoemde sportscholen). Remy Bonjasky en Renate Goet vormen zowel zakelijk als privé een ijzersterk team, vertellen ze in de nieuwe Nouveau.

Remy erkent dat ze tegenwoordig zo’n beetje 24/7 samen zijn "En dat gaat prima.’

Renate: "‘Absoluut. Maar als jij lesgeeft, ben ik op het kantoor in de sportschool met andere dingen bezig. We zitten dus niet voortdurend op elkaars lip. Meestal eet ik alleen met Skye (hun dochter) en breng ik haar naar bed, om vervolgens achter mijn laptop te kruipen. Als jij dan rond half elf thuiskomt, werken we vaak samen nog tot een uur of een door. Dat strekt zich uit van de administratie van beide sportscholen en de roosters van het personeel tot het voorbereiden van seminars, speeches, clinics en optredens in talkshows. Bovendien zijn we continu aan het innoveren. Heel afwisselend dus, al maken we wel veel uren."

Article continues after the ad

‘Een pittige discussie op het werk kán, maar niet dat ik ’s avonds op de bank moet slapen’

Remy: ‘Daar staat veel vrijheid tegenover. We hebben een goed team, dat de boel zelfstandig goed draaiende kan houden, dus als we dat willen, kunnen we weg. En we hebben in het begin al afgesproken dat we op het werk best pittige discussies kunnen hebben, maar die moeten op een bepaald moment wel klaar zijn. Dus niet dat ik ’s avonds op de bank moet slapen."

Verder lezen?

Het hele interview met Remy en Renate én de prachtige foto's vind je in de nieuwe Nouveau die morgen in de winkel ligt. Online bestellen kan ook, dan wordt ie meteen naar je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in