Men raakt niet uitgesproken over het Nouveau-interview!

Voor spraakmakende interviews met powervrouwen moet je bij Nouveau zijn, zo blijkt wel uit alle reuring over het gesprek met talkshow-anchor Eva Jinek in de nieuwste editie.

Article continues after the ad

Dit keer hebben andere media Eva's opmerkingen over het angstige einde van haar zwangerschap opgepakt. De talkshowpesentator was erg ziek door zwangerschapsvergiftiging, maar durfde overdag niet naar het ziekenhuis te gaan, omdat er paparazzi voor haar deur stonden.

"Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging," zegt Jinek in Nouveau. "Dus in de eerste maanden ben ik best bezorgd geweest."

'Mijn voeten waren ze opgezwollen dat ik niet eens teenslippers aan kon'

"Op lnstagram zie je toch altijd die verse moeders met blozende wangetjes en een ingepakt baby’tje buiten wandelen, meestal al een week na hun bevalling? Nou, ik heb drie weken niet kunnen lopen. Mijn voeten waren ze opgezwollen dat ik niet eens teenslippers aan kon."

'Ik ging ’s nachts naar het ziekenhuis, zodat zij me niet zouden zien'

Het hielp niet dat Eva zich opgejaagd voelde door de pers. "Intussen stonden de paparazzi maar voor mijn deur te wachten tot ik naar buiten zou komen met de kinderwagen. Het gaf me een opgejaagd gevoel. Ik ging ’s nachts naar het ziekenhuis, zodat zij me niet zouden zien. Dat was echt niet leuk."

(c) Nouveau / DPG Media 2021

Het hele spraakmakende interview lees je in de Nouveau die nu in de winkel ligt. En die kun je ook online bestellen, op Magazine.nl. nu tijdelijk zonder verzendkosten.