De documentaire Staand Verder Leven is vanavond te zien.

Op 6 juli 2021 werd er na de uitzending van RTL Boulevard, waar Peter R. de Vries bij aanwezig was, een aanslag gepleegd op de misdaadverslaggever. Negen dagen leefde heel Nederland tussen hoop en vrees, maar op 15 juli overleed De Vries in het bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

In de indrukwekkende documentaire Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries blikt Ewout Genemans met de kinderen van De Vries, Royce en Kelly, terug op de schokkende moord op hun vader.

Article continues after the ad

Samen schetsen ze een beeld van wat er die week gebeurde, en vertellen ze over de impact die de gebeurtenissen op hen hadden. Ook gaat Genemans met Royce en Kelly mee naar de eerste zitting van de rechtszaak tegen de verdachten van de moord op hun vader.

Genemans vertelt: "Peter heeft een enorme nalatenschap en laat een gat achter dat niet gevuld kan worden. Toch zien we in de documentaire hoe zijn kinderen dit, in de geest van Peter, zo goed mogelijk proberen te doen."

De documentaire Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries is maandag 27 december om 20.30 uur te zien op RTL 4 en terug te kijken op Videoland. Hier zie je een voorstukje. 

Foto's (c) ANP, RTL4

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in