Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

J.Lo trouwde in haar oude filmtrouwjurk (en deelt zelf kiekjes)

En de bruid droeg... ...een oude jurk uit een van haar films! O, en een Zuhair Murad. Bevestigd en wel: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn twintig jaar na hun eerste verloving dan toch eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. Jennifer deelde zelf foto's van hun grote dag in Las Vegas in haar nie...

J.Lo trouwde in haar oude filmtrouwjurk (en deelt zelf kiekjes)

En de bruid droeg...

...een oude jurk uit een van haar films! O, en een Zuhair Murad.

Bevestigd en wel: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn twintig jaar na hun eerste verloving dan toch eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. Jennifer deelde zelf foto's van hun grote dag in Las Vegas in haar nieuwsbrief. Die ze ook direct maar ondertekende met: Mrs. Jennifer Lynn Affleck.

"We dit it", schrijft Jennifer in haar eigen newsletter. "De liefde is mooi en kennelijk ook geduldig. In ons geval twintig jaar."

Ze schetst direct ook een beeld van hun grote dag, die ze dus geheim wisten te houden tot-ie voorbij was. "We zijn gisteravond naar Vegas gevlogen, hebben in de rij gestaan voor een trouwvergunning tussen de andere stellen. Rond middernacht stonden we bij de Little White Wedding Chapel. Elvis heeft ons niet zelf getrouwd, die lag toen al in bed."

Jen en Bens kinderen waren er ook bij, maar verder waren er geen genodigden. Het was altijd de bedoeling van de twee om klein te trouwen: hun eerdere verloving liep stuk door de vele media-aandacht rondom hun jawoord.

Jen: "All you need is love. En dat hebben we te over met ons nieuwe gezin met vijf geweldige kinderen. We kijken uit naar ons leven samen."

Nederig als de bruiloft was, kleedde Jen zich gewoon om in de kantine van het kapelletje, terwijl Ben zich op het toilet tot bruidegom omtoverde. Daarvan delen de twee nu ook foto's met hun trouwe fans. Maar goed, ze had evengoed twee jurken, dus zó bescheiden was het allemaal ook weer niet.

Je bent een fashionista of niet, zullen we maar zeggen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in