Guus schreef een speciaal lied voor zijn lief! 

Eindelijk getrouwd in hun geliefde Portugal: Guus Meeuwis en Manon Meijers! 

Die gul prachtige beelden van hun mooie dag hebben gedeeld.

Check ook even die heerlijke filmpje. Je ziet hoe Robert ten Brink de ceremonie leidt en dat Guus’ vier kinderen uit zijn eerste huwelijk volop meegenieten. Op de achtergrond klinkt het nieuwe lied Ja, dat de artiest vandaag lanceert ter ere van het huwelijk. "Ik weet dat ‘ja’ je kan verrassen, met jou durf ik het aan’’, zingt hij onder meer. "Omdat ik weet dat jij me opvangt, zegt ik ‘ja’."

Article continues after the ad

Onder de posts regent het meteen gelukswensen van bekende collega’s als Rolf Sanchez, Suzan & Freek en Nielson. ‘Gefeliciteerd knapperds’, schrijft die laatste.

Manon, die als styliste vooral bekend werd dankzij De modepolitie, liet onlangs al weten dat ze Guus’ achternaam zou aannemen. Het was een wens van een van zijn kinderen. Manon hoort bij de familie en daar moet ook de naam bij, was de gedachte. "Dat vind ik de allerbeste reden om mijn naam te veranderen’’, zei Manon, die wel opmerkte dat ‘Manon Meeuwis’ op zijn Frans net ‘mais non, mais oui’ is, oftewel ‘maar nee, maar ja’. We wennen er wel aan: van harte, Guus en Manon! 

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in