'Hij is een oude ziel en ik een jonge.'

Hans Klok (53) heeft zijn vriend Dann Stevens (31) in The Harbour Club in Amsterdam ten huwelijk gevraagd tijdens zijn verjaardagsfeest.

"Ik ben eigenlijk compleet in shock en ik denk dat hij dat vanmiddag pas heeft bedacht," aldus Dann na het aanzoek (waar hij volmondig 'ja!' op zei).

"We hebben het er wel eens vaker over gehad en ik vind dat ook wel leuk, omdat we hopelijk nog zo lang doorgaan. Je trouwt maar één keer en ik heb nooit zo veel met het huwelijk gehad, maar we gaan het zien en we gaan het doen", zegt Hans. 

Article continues after the ad

Over het leeftijdsverschil van 23 jaar zegt hij: "Hij is een oude ziel en ik een jonge ziel dus volgens mij zijn we nu allebei rond de 40."

Klok en Dann zijn ruim zes jaar samen. Hans was voordat hij Stevens ontmoette een tijd lang vrijgezel en genoot toen volop van zijn vrijgezellenleven. Toen Klok eind 2016 tijdens een van zijn shows in Carré iemand uit het publiek vroeg om hem te helpen bij een van zijn illusies, koos hij Dann. De twee werden op slag verliefd, woonden twee weken later samen en zijn behalve liefdespartners ook zakelijk aan elkaar verbonden.

Stevens is zelf ook illusionist en werkt daarnaast in het bedrijf van Klok.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in