'Maar ik ben vooral afgevallen omdat ik meer ben gaan trainen.'

Zangeres Adele (33) zit naar eigen zeggen goed in haar vel, mede met dank aan behoorlijk afvallen en vooral: heel stevig trainen. "Ik heb niet echt een specifiek dieet gevolgd, maar ben vooral meer gaan bewegen, en ben daardoor ook bewuster naar mijn eetpatroon gaan kijken," zegt ze in Vogue. "Ik heb ook niet aan periodiek vasten gedaan, en heb enkel elke dag een goed ontbijt genomen. Voorheen dronk ik tien koppen thee met twee klontjes suiker in elk kopje, dat doe ik nu dus niet meer."

"Ik ben met gewichten gaan werken en heb mezelf ook opgelegd om twee keer per dag een flinke cardiotraining te doen. Dat heb ik uiteindelijk drie jaar lang gedaan, waarbij ik tijdens de lunch een salade at van boerenkool, peterselie, selderij, appels en walnoten, met een dressing van olijfolie en citroensap. Daarnaast ben ik zelf gaan koken en vond ik het vooral leuk om recepten van Jamie Oliver te maken."

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

De zangeres onthield zich niet geheel van alcohol, maar minderde enorm in haar gebruik. "Als ik behoefte had aan wijn, dan wilde ik alleen maar Whispering Angel-rosé drinken. En laat ik ook eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan ook echt wel eens een Big Mac heb gegeten. Het moet wel leuk blijven."

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in