Het geheim van het relatiesucces van Joke en Frits.

Joke Bruijs en Frits Landesbergen waren zeventien jaar geleden nog maar net samen toen Joke borstkanker kreeg. "Het eerste wat ik tegen Frits zei: 'Ik vind het zo erg voor jóu!'," zegt ze in de nieuwe Nouveau. "Dat meende ik ook. Ik dacht: heeft hij net huis en haard verlaten en dan ga ik straks dood. Maar Frits zei: 'Wil je dat nóóit meer zeggen! Jíj moet gewoon beter worden!' Nou, dat is gelukt."

FRITS: ‘Eerst ben je 35 keer bestraald. Terwijl je dan ’s avonds gewoon op de planken stond met André van Duin. Dat is toch jouw Rotterdamse basis: niet lullen, maar poetsen.’

Article continues after the ad

JOKE, NUCHTER: ‘Iedereen vindt dat zo stoer, maar het was veel gemakkelijker om gewoon door te gaan en er niet over te praten. Dan kon ik het ook even vergeten. En jij was mijn steun en toeverlaat. We zijn in die tijd alleen maar dichterbij elkaar gekomen."

Meer lezen over Joke en Frits? De nieuwe Nouveau ligt met hun Relatiegeheimen ligt vanaf vandaag in de winkel en staat boordevol met nog veel meer mooie verhalen! En mis het prachtige Nouveau Zomerboek niet, een echte aanwinst voor je staycation 😊 !

Foto's (c) Nouveau / Elmar Krop