Twintig minuten buffelen en dan is het klaar!

Voor wie wil weten hoe Jennifer Lopez (50) aan dat topfitte lijf komt, is er goed nieuws. Haar verloofde, voormalig profhonkballer Alex Rodriguez, heeft haar ochtend-workout en haar QuaranTeam te Miami op zijn Instagram gezet. Het goede nieuws is dat het slechts twintig minuten afzien is, het slechte nieuws is dat er intensief met kettle bells moet worden gezwaaid.

Het stel (en hun kroost uit eerdere relaties) doet in de tuin van hun villa vier sets van vijf oefeningen: 400 meter rennen, 15 keer kettlebell zwaaien, 10 push-ups, 15 keer gewichtheffen en 15 keer een gebogen rij. En dan als toetje nog stevig planken. Er is veel te doen over de core en als je geen gewichtjes in huis hebt, kun je volgens Rodriguez ook soepblikken of grote flessen wasmiddel gebruiken als respectievelijk haltertjes en kettle bells. De vraag die onbeantwoord blijft: er wordt met nadruk gesproken over een ochtend-workout, zou ze later op de dag nog een rondje doen 😳?

Foto (c) Jennifer Lopez / Instagram

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in