Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: de Bond-villa van Pierce Brosnan

Kost 100 miljoen, maar dan ben je ook écht 007. Je hebt Hollywoodhuizen en Hollywoodhuizen. Die van Pierce Brosnan en zijn vrouw Keely valt in de laatste categorie. Het stulpje staat sinds deze week te koop voor maar liefst 100 miljoen dollar. Maar daarvoor krijg je wel een toplocatie pal aan het...

Binnenkijken: de Bond-villa van Pierce Brosnan

Kost 100 miljoen, maar dan ben je ook écht 007.

Je hebt Hollywoodhuizen en Hollywoodhuizen. Die van Pierce Brosnan en zijn vrouw Keely valt in de laatste categorie. Het stulpje staat sinds deze week te koop voor maar liefst 100 miljoen dollar. Maar daarvoor krijg je wel een toplocatie pal aan het strand.

De acteur liet het huis zelf bouwen rond het jaar 2000 maar woont tegenwoordig op het Hawaiiaanse eiland Kauai en is dus bijna nooit meer in Malibu te vinden. Dat is natuurlijk zonde, dus zetten ze het na achttien jaar bewoning op de markt.

Het huis, geen standaard Amerikaanse architectuur zoals je ziet, is geïnspireerd op een reis naar Thailand, waar Pierce de Bond-film Tomorrow Never Dies opnam. Een echt Bond-mansion dus.

Voor die flinke somme krijg je trouwens vijf slaapkamers, veertien badkamers (gekke balans wel), zeven open haarden en een privéstrand waar je u tegen zegt.

En uitzichten natuurlijk, alle uitzichten. Daar wordt iemand met 100 miljoen in de achterzak vast héél gelukkig van. 

Beeld: Mike Helfrich voor Chris Cortazzo of Compass

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in