Addy van den Krommenacker deze week zijn "Bosch by Addy" collectie in het Casino di Venezia in Venetië en in de cultuurstad  Città Dei Sassi /Matera gelegen in Italië. Dit heeft hij na een reeks andere grote steden gedaan, zoals New York, St. Petersburg en Rome.

De bijzondere stad Città Dei Sassi staat op de Unesco wereldranglijst en het wordt de culturele hoofdstad van Europa in 2019. Geen wonder dat Van den Krommenacker deze plaats als decoratie voor zijn nieuwe collectie wilde hebben. Na de show kreeg Addy een award  genaamd "Premio Moda " voor zijn werk, uit handen van de bekende televisiepresentatrice Veronica Maya. De presentratrice benadrukte zijn gave voor het creëren van collecties die een  luxe elegantie in een  moderne stijl vertegenwoordigen met veel raffinement en oog voor detail.

Addy

Article continues after the ad

Addy was tijdens dit event ook jurylid om nieuw talent te beoordelen en overhandigde  deze prijs aan het getalenteerde duo Bartolotta & Martorana.

De premio Moda vond voor de achtste keer plaats in het sprookjesachtige decor van het plein San Pietro Caveoso en werd bijgewoond door vele journalisten zoals Cinzia Malvina, Bebe Angiolini en vertegenwoordigers van Rai 1.

Show winter collectie in Goes 

Addy vergeet zijn Nederlandse roots niet en zal op 23 september zijn winter Couture collectie en de nieuwe Ready to Wear Capsule Collectie "Forest" tonen in de bijzondere ambiance van de grote kerk in Goes. De Capsule Collectie is een betaalbare lijn, welke bestaat uit blouses, shawls, pantalons, jurken en accessoires. Elke 3 maanden is er een nieuwe update van de collectie, zodat uw garderobe altijd up-to-date blijft!  De collectie wordt ook online verkocht.

En: vanaf deze maand wordt de zijden "Bosch by Addy" stola verkocht in de Business Class van de KLM op trans-Atlantische vluchten. De stola is verpakt in een mooie cadeaudoos en draagt een prijs van €199,-.

 

Voor meer informatie: www.addyvandenkrommenacker.nl

Bewaren