Karl Lagerfeld betoverde het prachtige Grand Palais in Parijs

Ook dit jaar verraste Karl Lagerfeld tout bekend modeland met een spektakel van een show. Eerder toverde der Kaiser (zoals Karl ook vaak genoemd wordt) voor Chanel het Grand Palais in Parijs om tot een ruimtestation en een giga grote supermarkt, deze keer worden we meegenomen door de jungle.

En daarom zagen we de modellen, tijdens de spring/summer 2018 show, onder grote watervallen doorlopen en waren ze heel toepasselijk gehuld in outfits met daaroverheen hebberig makende regenkleding. Dé hit van de show: de doorzichtige regenlaarzen van Chanel. 

 

 

**JUST IN* @chanelofficial SS18, fresh off the runway from #PFW ?✨ #chanel

Een bericht gedeeld door ELLE UK (@elleuk) op

 

 

 

Perspex Ponies #backstage @chanelofficial #pfw #hairbysammcknight #hair #ponytail #chanel #hairstyles @tompecheux @djcori #karllagerfeld

Een bericht gedeeld door Sam McKnight Personal (@sammcknight1) op

 

Plastic fantastic
De show werd overigens geopend door Kaia Gerber, de 16-jarige dochter van Cindy Crawford. Het was een primeur voor haar. Plastic schoenen, plastic hoedjes en plastic capes. Kortom, plastic fantastic is het helemaal. Ook dit jaar gaat de zoveelste Chanel-show linea recta de geschiedenisboeken in. 

 

A few minutes before the show begins @kaiagerber #CHANELSpringSummer #PFW

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial) op

 

 

 

#kaiagerber #chanel

Een bericht gedeeld door Fanpage (@modelkaia.gerber) op

 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan