Een (te) strakke leren legging, een outfit in de vlag van de Franse kleuren, Louis Vuitton én korter dan korte rokjes. De Franse first lady maakte veel indruk met haar kledingkeuze.

Daarom verschillende looks uit 2017 onder de loep.

Article continues after the ad

1. De minirok
Met stip op één staat de veelbesproken korte rok van de Franse first lady. Keer op keer bewijst ze dat je echt geen jonkie hoeft te zijn om een minirok wil dragen. Het zorgde in het begin voor nogal wat opschudding in Frankrijk, maar daar heeft Brigitte maling aan.

2. Opvallen in Vuitton
Brigitte Macron is verslingerd aan het merk Louis Vuitton. Zo straalde ze in een rode va va voom zip dress en een blauwe above-the-knee jurk tijdens een staatsbezoek aan Bulgarije.

3. De Franse vlag
Je bent Française of je bent het niet. Tijdens een officieel bezoek aan Griekenland droeg de Frans first lady de kleuren van de Franse vlag. Brigitte maakte vooral indruk met haar rode en mouwloze jurk tijdens het diner waar zij en haar man voor waren uitgenodigd. "Alle ogen waren op haar gericht", vertelt een bron aan Daily Mail.

4. In het leer
Brigitte Macron bracht onlangs een bezoek aan de dierentuin van Beauval (Loir-et-Cher) om een jonge panda te dopen. Maar alle ogen waren gericht op haar outfit. Ze droeg namelijk een strakke leren broek en stal daarmee de show. De Britse Vogue noemt haar look zelfs de beste tot nu toe. De leren broek is op dit moment overigens favoriet, want ze is er vorig week ook in gespot.

5. Strakke jurken
Ze kan eigenlijk ook alles hebben. Brigitte kiest vaak voor een jurk waar haar slanke figuur goed in uitkomt. Geef haar eens ongelijk.

Bron: Nouveau/The Telegraph
Beeld: Hollandse Hoogte