Some women have it all: zangeres Katy Perry heeft niet alleen een gouden strot, ze ontwerpt ook schoenen. En dat doet ze helemaal niet onverdienstelijk.

De Amerikaanse zangvogel, die zich rijk zong met hits als I Kissed a Girl, Hot 'N Cold en Roar, ontwierp onlangs een pump die ze 'The Hillary' noemde. Inderdaad, vernoemd naar de voormalige presidentskandidate. 

Lees ook: Het MoMu brengt hommage aan de Hermès-collecties van Martin Margiela

Op de hak
En Hillary Clinton vond dat zó sympathiek dat ze vrolijk poseerde met de high heels aan. En het zijn nog echte eyecathers ook, met hun transparante hak. Gecharmeerd van het model? Hier kun je ze kopen (en je vindt er nog veel meer geweldige schoenen). 

“My earliest memory isn't of a boat, but of the sound of a boat.” Was gezegd: Karl Lagerfeld. Hij legde voor Chanel’s 2018/2019 Cruise collection, de Spaanse actrice Penelope Cruz vast op de gevoelige plaat en dat is enorm goed gelukt.

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot de verbeelding: zeilen op de Middellandse Zee.

Voor de Cruise-collectie 2018/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne.

Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas, Cruz kijkt de kijker rechtstreeks aan en houdt onze aandacht.

Op andere momenten lijkt ze bijna te mijmeren over vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming.

Cruz en Lagerfeld lijken een match made in heaven. Wát een mooie foto’s!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

DiorAmour is de nieuwste collectie van Dior en een ode aan de ontwerper die zelf ook altijd een talisman bij zich droeg. Frisse kleuren en een speelse knipoog geven deze sieraden en accessoires écht dat beetje extra. 

De nieuwe sieradencollectie DiorAmour is een ode aan Christian Dior die altijd erg bijgelovig is geweest. In zijn binnenzak droeg hij altijd kleine geluksbrengers (een klavertje vier, een stuk hout, een gouden munt, een ster en twee harten).

Als subtiele knipoog naar deze talismans, is de DiorAmour collectie getekend met deze harten.

Behalve dat kleine beetje geluk, zijn het ook echt prachtige bedeltjes. Heel win-win!

Beeld: Morgan O’Donnovan