Wát een heerlijk koppel is het toch.

De jaarlijkse zomerfotosessie komt eraan, en dat kan maar één ding betekenen: we krijgen verse foto’s van ons knuffelende koningspaar!

Er is elk jaar veel om naar uit te kijken tijdens de koninklijke fotosessie voor de zomervakantie. Wat dragen de meiden en Máxima? Hoe lief kijkt WA naar zijn vrouwen? Welke dodelijke blikken heeft Alexia voor ons in petto? Wat doet Amalia met die fantastische lokken (bijna manen)? En hoe wordt er onderling gegrapt tijdens het toch zeker een beetje tenenkrommende (voor de Oranjes zelf dan hè) familiegeposeer?

Article continues after the ad

Maar de liefste momenten zijn toch vaak de onbewaakte momentjes tussen Willem-Alexander en Máxima. Terwijl ze toekijken hoe de meiden poseren. Maar ook als ze met z’n tweeën plaatsnemen voor de camera’s.

Wat voor sommigen niets anders dan een awkward moment zou zijn, is voor deze twee lovebirds altijd een makkie. Al jaren ook.

Beeld: Brunopress/RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in