Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Time Out: stress, prestatiedruk en Máxima

HM in rustgevend designergroen. Bij studenten kun je niet al te overdressed aankomen, daarom koos koningin Máxima voor een groene look die eruit ziet als een veredeld huispak, maar toch echt een Taminiau is. Er hoort ook nog een grote omslagdoek bij. Ze droeg het ensemble in Delft, waar ze een be...

Time Out: stress, prestatiedruk en Máxima

HM in rustgevend designergroen.

Bij studenten kun je niet al te overdressed aankomen, daarom koos koningin Máxima voor een groene look die eruit ziet als een veredeld huispak, maar toch echt een Taminiau is.

Er hoort ook nog een grote omslagdoek bij.

Ze droeg het ensemble in Delft, waar ze een bezoek heeft gebracht aan het Time Out Café. Time Out is een interactieve voorstelling voor en door studenten over stress, prestatiedruk en studeren tijdens en na de coronacrisis.

Het Time Out Café in Delft is georganiseerd door Stichting Time Out en studenten die zijn aangesloten bij Lieve Mark. Stichting Time Out is drie jaar geleden opgericht om de zelfregie, het zelfrespect en de zelfredzaamheid van jongeren te bevorderen.

De reizende theatervoorstelling Time Out wil stress, burn-out en prestatiedrang bespreekbaar maken en was in coronatijd online via livestreams te volgen. Leuk dat HM de all-over groen look toch een beetje uitdaagde met suède laarzen die meer blauwgroen zijn. 

Ook mee: haar zwarte tas met bamboe hengsel van Susan Gail, die ze al 21 jaar heeft.

Koningin Máxima woont de theatervoorstelling bij en sloot vervolgens aan bij twee gesprekstafels met studenten, leden van het Outbreak Management Team en beleidsmakers.

Onderwerpen die aan bod kwamen waren 'mens worden in de prestatiemaatschappij' en hoe jongeren verder gaan, na door corona anderhalf jaar een heel ander leven te hebben gehad.

Foto's (c) ANP, Koninklijk Huis, label ID's Modekoningin Máxima 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in