Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo pakken de Denen een social distancing-kerst aan

Bij het Deense koningshuis zijn ze er alvast klaar voor. Divide and conquer voor de Denen: zij vieren kerst in twee delegaties. Koningin Margrethe viert kerst dit jaar in Schackenborg in Tønder, samen met prins Joachim, prinses Marie, hun kinderen Henrik en Athena en Joachims zoons uit zijn eerst...

Zo pakken de Denen een social distancing-kerst aan

Bij het Deense koningshuis zijn ze er alvast klaar voor.

Divide and conquer voor de Denen: zij vieren kerst in twee delegaties.

Koningin Margrethe viert kerst dit jaar in Schackenborg in Tønder, samen met prins Joachim, prinses Marie, hun kinderen Henrik en Athena en Joachims zoons uit zijn eerste huwelijk: Nikolai en Felix.

Het kroonprinselijk paar viert kerst juist alleen met hun vier kinderen. Mary en Frederik blijven met hun gezin gewoon in Amalienborg.

Dat is natuurlijk anders dan anders: normaliter vieren de Denen de feestdagen altijd samen in Aarhus, in paleis Marselisborg. Waar zeker wel beveiliging aanwezig zal zijn dit jaar: afgelopen januari werd er, daags nadat de royals weer naar huis gingen, ingebroken in het paleis.

De Deense feestdagen kennen we natuurlijk ook vooral van het prachtige nieuwjaarsgala. Dat mag ook op de lijst met dingen die door de pandemie niet door kunnen gaan.

Wel houdt de koningin op 31 december haar traditionele nieuwjaarstoespraak.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in