Koningin Elizabeth werd gemist in de royal loge.

Ondanks de afwezigheid van de Queen wisten de Windsors toch nog de royal loge leuk te vullen voor het Festival of Remembrance in de Royal Albert Hall. Dit semi-militaire event heeft altijd plaats op de vooravond van Remembrance Day, de Britse Dodenherdenking.

Koningin Elizabeth spaarde daar haar krachten voor en was afwezig bij het festival, maar kreeg wel een speciale shout-out. Ze werd ruimschoots vertegenwoordigd door kroonprins Charles en zijn vrouw Camilla, hertogin van Cornwall...

Article continues after the ad

...en door prins William en de hertogin van Cambridge. Ook uitgerukt: prinses Anne en haar man Tim en de prins en prinses van Kent. Toch was het gezelschap uitgedund in vergelijking met twee jaar terug.

Bij een gelegenheid als het Festival of Remembrance hoort stemmige kleding. De hertogin van Cornwall hield het op een Little Black Dress, label onbekend. 

De hertogin van Cambridge droeg haar Eponine London bouclé jurk met een  Alexander McQueen clutch en zwarte pumps. Erbij een klaproosbroche uit de Poppy Shop.

En Sophie, de gravin van Wessex, koos voor een jurk van Max Mara met zwarte pumps, een clutch van Elie Saab en ook een klaproosbroche uit de Poppy Shop.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in