Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

William & Kate: Maya-ruïnes en survivaltraining

Het had een hoog Indiana Thrones, euh, Jones gehalte. Dag 3 van de #RoyalTourCaribbean van de hertog en hertogin van Cambridge begon met de beklimming van een beroemde 3000 jaar oude Mayatempel in Caracol, Belize. De tempel staat ook bekend als het hemelpaleis en ze klommen er helemaal bovenop. Z...

William & Kate: Maya-ruïnes en survivaltraining

Het had een hoog Indiana Thrones, euh, Jones gehalte.

Dag 3 van de #RoyalTourCaribbean van de hertog en hertogin van Cambridge begon met de beklimming van een beroemde 3000 jaar oude Mayatempel in Caracol, Belize.

De tempel staat ook bekend als het hemelpaleis en ze klommen er helemaal bovenop.

Zulks vraagt om praktische kleding: Kate hield het bij een G-Star Raw jeans, een simpel wit T-shirt van John Lewis & Partners en haar Superga sneakers, een goede keuze voor een dagje in de jungle.   

William was al even praktisch gekleed en het stel zette hun his 'n hers Ray-Ban Original Wayfarer Classic zonnebrillen af en toe even op.

Ze kregen een rondleiding (Kate had even een Scotch & Soda jasje aangetrokken) en trokken daarna dieper de jungle in...

... voor een bezoek aan de Beliziaanse en Britse troepen...

...die daar op survivaltraining zijn.

(c) EHolmes

Het stel brengt acht dagen in de Cariben door om de Diamond Jubilee van de Queen luister bij te zetten en de banden met het Gemenebest aan te halen. Ze verblijven in een resort waar ze gisteren even in de bar werden gespot voor een momentje down time. Zó lekker gewoon gebleven ?  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in