Oh là là, wat een modieuze plaatjes!

Dat Charlotte Casiraghi eind december werd aangekondigd als het nieuwe gezicht van Chanel verbaasde precies niemand (je bent een dochter van Caroline of je bent het niet), maar de nieuwste plaatjes van haar eerste campagne kennen toch wat verrassingen.

Article continues after the ad

Voornamelijk: dat de Monegaskische soort-van-prinses het dichtbij huis heeft gezocht voor haar eerste Chanel-shoot. En dichtbij Der Karl. De foto's, geschoten door het Nederlandse topduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, werden in Monaco gemaakt.

Daarnaast werd er geschoten bij la Vigie, een villa in het dichtbij Monte Carlo gelegen Roquebrune-Cap-Martin waar Karl jarenlang woonde en zijn goede vriendin Caroline van Monaco ook menigmaal op bezoek kwam. Wellicht wel mét een kleine Charlotte op sleeptouw.

De plaatjes zijn, hoe kan dat ook anders met Charlotte als onderwerp, meer dan prachtig. Monegaskische luxe ten top. Chanel. Het zal je maar met de paplepel zijn ingegoten.

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in