Als dochter van Phil Collins maak je nog eens wat mee.

Als je wel een hebt weggedroomd bij het leven van Emily in Paris op Netflix, weet je waarschijnlijk ook wel dat de dame in kwestie Lily Collins is, de dochter van Phil. En dat brengt zo zijn droommomenten met zich mee, zo'n beroemde vader.

Hoewel, droommomenten... Ja, oog in oog staan met prinses Diana is natuurlijk best een droom. Maar als je één bent, vind je er weinig aan. Dat bewees Lily (32) deze week in de talkshow van James Corden. Waar een oude foto van haarzelf, haar vader en moeder en de prinses werd gedeeld uit 1990.

Article continues after the ad

Lily, lachend: "Ik weet dit niet meer, maar dit is wat ze me later verteld hebben: ik gaf Diana bloemen, en zodra ze ze wilde aanpakken, trok ik ze terug. Het werd helemaal stil, maar ik zag er tenminste wél cute uit."

LOL. Hieronder bekijk je het hele filmpje.

De prinses kon natuurlijk wel wat hebben van een schattige baby, en de Collinsen konden sowieso een potje breken in het royal household. Lily: "Mijn vader deed veel voor de Prince's Trust."

Zo geschiedde het ook dat Lily op haar tweede een keer samen met prins Charles zat te spelen. "Toen heb ik iets naar hem gegooid, een speelgoedtelefoon geloof ik, naar zijn hoofd. Weer iedereen stil. Als je twee bent, doe je nou eenmaal stoute dingen."

Zou de prins hebben zien aankomen dat die peuter ooit nog heel beroemd zou worden?

Beeld: The Late Late Show/Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in