En wat een vrolijke look heeft ze aan #eigenstijl

Rond de recente afwezigheid van prinses Claire van België, de vrouw van prins Laurent, is weinig gecommuniceerd. Van haar man weten we dat ze ernstig ziek is geweest en tijdens haar herstel ook nog corona heeft gehad, dus het zal niet mis zijn geweest.

Goed om te zien dat het inmiddels beter met haar lijkt te gaan. Claire heeft vandaag de Focus Aarde prijs uitgereikt in aanwezigheid van oud-koning Albert en oud-koningin Paola. En ze droeg daarbij een jasje om vrolijk van te worden: eenvoudig van snit, grof materiaal, geweven look - het zou zomaar Chanel kunnen zijn.

Article continues after the ad

Nu krijgt Claire eigenlijk te weinig waardering voor haar modekeuzes, want als deze prinses door de jaren heen iets heeft bewezen, is het wel dat ze een heel eigen smaak heeft en over lef beschikt waar het haar looks aankomt, kijk maar:

Uiteraard was deze avondjurk de zedigheid zelve, maar van een afstandje leek de prinses toch te zijn voorzien van buitengewoon sexy inkijkjes.

Nationale Dag 2017: fabuleuze combinatie met haar schoonzusje prinses Astrid.

Het was een look waarmee ze veel mensen een vrolijke dag bezorgde: Claire's hoed van bananenbladeren leek sprekend op een fruitschaal van Ikea.

En de Zweden haakten er meteen slim op in. 

Dat Mondriaanprintje is al heel wat, maar een ballonrok? Dan ga je er echt voor #kudos!

Jurk met retrovibes boven dijhoge laarzen? Check!

Nog een geslaagde look, voor een fotomoment in 2012: modern, clean, verrassend.

Een broek op de Nationale Dag in combinatie met een dolle hoed – Claire deed het gewoon.  

En voor de Nationale Dag in 2004 droeg ze dit geweldige toile de jouy pak met bijpassende schoenen, nog altijd een royal fashion klassieker.

Foto's © Getty Images, Belgische Monarchie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in