Wintersport is een very royal tijdsverdrijf in de koude maanden. Dus trekken de prinsen, prinsessen, koningen en koninginnen er met z'n allen op uit naar de beste wintersportlocaties ter wereld.

Verbier

More content below the advertising

Een ware royal- en celeb hotspot in Zwitserland, want wie komt er eigenlijk niet? Will en Kate worden er regelmatig gespot, net als zijn nichtjes Eugenie en Beatrice. Filip en Mathilde van België reizen ook elk jaar af naar Verbier, net als de Deense kroonprins Frederik en zijn gezin.

Lech (en omgeving)

Lech is qua royals eigenlijk alleen de plek van de Oranjes, maar Albert en Charlene van Monaco doen in de winter vaak het naastgelegen Zürs aan, waar ze ook hun tweeling Jacques en Gabriella op de latten zetten. Ook Caroline wordt hier vaak gespot met haar kinderen en kleinkinderen.

Jaca

De Spaanse royals vieren hun jaarlijkse skivakantie in het Spaanse Jaca, in de Pyreneeën op zo'n 500 kilometer van Madrid.

Sälen

Ook de Zweden houden van een thuiswedstrijd. Victoria en co. zouden dol zijn op Sälen, het grootste skigebied van hun land. En de kleintjes zijn er ook al verliefd op, zo te zien.

De Franse Alpen

De laatste jaren favoriet bij Will en Kate: hier komen ze veel met de kinderen. Het was zelfs hun eerste familietripje na de geboorte van prinses Charlotte.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in