Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals en Oktoberfest: het wordt steeds hipper!

De dirndl is – ja, echt – helemaal in trek! Mode-inspiratie uit onverwachte hoek. Deze jonge, Oostenrijkse designer komt met een lijn dirnds. Compleet met royal model. Annina Pfuel heet ze, en ze mag al een paar jaar onder andere prinses Maria-Olympia van Griekenland (dochter van Marie-Chantal en...

Royals en Oktoberfest: het wordt steeds hipper!

De dirndl is – ja, echt – helemaal in trek!

Mode-inspiratie uit onverwachte hoek. Deze jonge, Oostenrijkse designer komt met een lijn dirnds. Compleet met royal model.

Annina Pfuel heet ze, en ze mag al een paar jaar onder andere prinses Maria-Olympia van Griekenland (dochter van Marie-Chantal en Pavlos) tot haar trouwe fanbase rekenen. Hier poseert ze samen met Ella Richards (dochter van Keith) voor de nieuwste campagne van het label.

Volgens Britse bronnen is de dirndl helemaal in trek op dit moment, ondanks dat (of misschien wel juist ómdat) Oktoberfest dit jaar niet door kon gaan. Dat bepaalt niet alleen Annina (al komt zij wel uit Tirol) en haar societygevolg trouwens: ook Vivienne Westwood is al groot fan. En ja: de dirndl mag nu dus ook buiten Oktoberfest om gedragen worden.

Dat doet prinses Maria-Olympia al járen, bewees haar moeder pas nog...