Een rondleiding door Clarence House voor de hoogste bieder.

Royals veilen normaal gesproken alleen kunst, maar Camilla maakt voor het goede doel een uitzondering. De hoogste bieder krijgt een privétour door haar officiële residentie Clarence House in Londen, waar ze sinds haar huwelijk met Charles parttime woont en waar eerder de queen mum jarenlang woonde. En dan het unique selling point: die tour wordt gegeven door Camilla herself.

De tour voor zes personen is onderdeel van een veiling voor de Royal Osteoporosis Society, waar Camilla sinds 2001 voorzitter van is. Die stichting zet zich in voor het verbeteren van de preventie, diagnose en behandeling van osteoporose.

Article continues after the ad

Wie biedt?

Bieden kan sinds maandag, en vanzelfsprekend loopt het bedrag al lekker op. Bieden kan nog tot komende maandag, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt.

Die mag zich dus met vijf vrienden (in betere pandemietijden, dat is wel duidelijk) melden bij Clarence House, waar de tour begint in de tuin, op de plek waar prins Charles een gedenkteken liet neerzetten voor zijn oma. Daarna gaat de tour langs vijf kamers op de begane grond. 

Die zijn trouwens óók allemaal te bezoeken tijdens de jaarlijkse openstelling van de residentie, maar dan heb je natuurlijk wel een heel andere tour guide. Bovendien gaat Clarence House door de pandemie in 2021 helemaal niet open voor publiek.

Beeld: Getty Images/Clarence House

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!