Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mary: Oranje boven in Den Haag

Frederik en Mary van Denemarken zijn op bezoek in Nederland! Het zijn Deense dagen in Zuid-Holland. Kroonprins Frederik en zijn Mary zijn vandaag en morgen in ons land voor een handelsbezoek. En prikken vanavond een vorkje met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De twee stellen zagen elka...

Prinses Mary: Oranje boven in Den Haag

Frederik en Mary van Denemarken zijn op bezoek in Nederland!

Het zijn Deense dagen in Zuid-Holland. Kroonprins Frederik en zijn Mary zijn vandaag en morgen in ons land voor een handelsbezoek. En prikken vanavond een vorkje met koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

De twee stellen zagen elkaar dit weekend nog op het gala voor de 18e verjaardag van prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen, waar ze onder andere poseerden voor deze groepsfoto/royal bingokaart.

Bij vertrek uit Oslo werd elkaar een 'tot snel' toegeroepen. Want hoewel Frederik en Mary niet op staatsbezoek komen en er dus geen sprake is van een staatsbanket, schuiven WA en Máxima vanavond in de Grote Kerk in Den Haag wel aan bij een diner met Deense en Nederlandse bedrijven en overheden die zich inzetten voor duurzame energie.

Dat is dus een thuiswedstrijd voor ons koningspaar, maar de Denen reizen in twee dagen Nederland heel wat af. Ze begonnen hun dag vandaag in Den Haag maar gaan ook nog naar Leiden, Rotterdam en Delft, waar ze onder andere spreken met studenten.

Mary draagt voor haar Oranje-dag een prachtig pak van Scanlan Theodore.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in