Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Harry en hertogin Meghan stellen zich bescheiden op

De Britse tabloids lijken een béétje teleurgesteld. In de aanloop naar de Platinum Jubilee ter ere van het 70-jarig regeringsjubileum van koningin Elizabeth is er heel wat te doen geweest over de aanwezigheid van prins Harry en zijn vrouw Meghan, de hertogin van Sussex. Niet alleen lag hun komst ...

Prins Harry en hertogin Meghan stellen zich bescheiden op

De Britse tabloids lijken een béétje teleurgesteld.

In de aanloop naar de Platinum Jubilee ter ere van het 70-jarig regeringsjubileum van koningin Elizabeth is er heel wat te doen geweest over de aanwezigheid van prins Harry en zijn vrouw Meghan, de hertogin van Sussex.

Niet alleen lag hun komst gevoelig omdat ze zich in hun nieuwe leven in Montecito niet altijd even aardig hebben uitgelaten over de koninklijke familie, er werd ook eindeloos gespeculeerd over een eventuele Netflixploeg in hun kielzog; het gaat niet héél lekker met het merk Sussex en ze kunnen alle PR gebruiken.

Wie had verwacht dat Meghan toch als een duveltje uit een doosje ('Wie maakt me wat?') op het balkon van Buckingham Palace zou verschijnen, kwam bedrogen uit: alle partijen hielden het chic.

De Sussex'jes arriveerden met een privéjet en de Queen liet hen woensdag van het vliegveld halen met gepantserde auto's van het hof, omdat Harry zich zorgen maakt over de veiligheid van hun gezin. 

Wat het dan weer minder logisch maakt om het raampje naar beneden te schuiven, maar het was een aardig gebaar naar de fans toe.