De vriendinnen van Meghan Markle zijn alle geruchten helemaal zat: zij delen met People Magazine hoe Meghan écht is.

Twee jaar lang hielden ze de lippen stijf op elkaar. Maar nu er oneindig veel geroddeld wordt over Meghan, haar banden binnen het paleis én haar omstreden band met haar vader, zijn ze er klaar mee. Een groepje hechte vriendinnen van de duchess doet een boekje open over Meghan. Wel anoniem, uiteraard.

Article continues after the ad

Knus koken

"We willen opkomen tegen het wereldwijde gepest dat we voorbij zien komen, en de waarheid vertellen over onze vriendin", zegt een oud-collega van Meghan. "Ze laat alle leugens stilletjes aan zich voorbij trekken, maar we maken ons zorgen over wat al deze verhalen doen met Meghan en haar baby."

Meghan is enorm zichzelf gebleven tijdens haar verloving en huwelijk met prins Harry, delen de vijf vrouwen met het magazine. En ze is geen van haar beste vrienden uit het oog verloren. "We zijn allemaal in hun cottage geweest", aldus een van de vrouwen. "Het is klein en knus. Het beeld van hun lifestyle ligt ver van de werkelijkheid. Meg kookt bijna elke dag voor haarzelf en Harry."

De echte Meg

"Ik was er onlangs een paar dagen", deelt een andere vriendin. "Harry was er toen niet. Ze kookte voor me, we dronken thee, buiten regende het, dus liepen we in de regen met de honden. Niets is veranderd: ze houdt van haar beesten, van haar vrienden en ze houdt ervan om voor mensen te zorgen."

Meghans inner circle herkent de vrouw die de harten van velen steelt precies. "Als je haar weer eens op haar hurken voor een kind ziet zitten, dan zie je de echte Meg. Zo is ze ook met onze kinderen. Zo is ze altijd geweest."

Beeld: ANP/People Magazine

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in