De vriendinnen van Meghan Markle zijn alle geruchten helemaal zat: zij delen met People Magazine hoe Meghan écht is.

Twee jaar lang hielden ze de lippen stijf op elkaar. Maar nu er oneindig veel geroddeld wordt over Meghan, haar banden binnen het paleis én haar omstreden band met haar vader, zijn ze er klaar mee. Een groepje hechte vriendinnen van de duchess doet een boekje open over Meghan. Wel anoniem, uiteraard.

More content below the advertising

Knus koken

"We willen opkomen tegen het wereldwijde gepest dat we voorbij zien komen, en de waarheid vertellen over onze vriendin", zegt een oud-collega van Meghan. "Ze laat alle leugens stilletjes aan zich voorbij trekken, maar we maken ons zorgen over wat al deze verhalen doen met Meghan en haar baby."

Meghan is enorm zichzelf gebleven tijdens haar verloving en huwelijk met prins Harry, delen de vijf vrouwen met het magazine. En ze is geen van haar beste vrienden uit het oog verloren. "We zijn allemaal in hun cottage geweest", aldus een van de vrouwen. "Het is klein en knus. Het beeld van hun lifestyle ligt ver van de werkelijkheid. Meg kookt bijna elke dag voor haarzelf en Harry."

De echte Meg

"Ik was er onlangs een paar dagen", deelt een andere vriendin. "Harry was er toen niet. Ze kookte voor me, we dronken thee, buiten regende het, dus liepen we in de regen met de honden. Niets is veranderd: ze houdt van haar beesten, van haar vrienden en ze houdt ervan om voor mensen te zorgen."

Meghans inner circle herkent de vrouw die de harten van velen steelt precies. "Als je haar weer eens op haar hurken voor een kind ziet zitten, dan zie je de echte Meg. Zo is ze ook met onze kinderen. Zo is ze altijd geweest."

Beeld: ANP/People Magazine

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in