Niets zo Amerikaans als baseball, dus toen twee topteams Londen aandeden kon Meghan Markle het niet weerstaan om haar zwangerschapsverlof een avondje te verbreken voor een sportieve date met manlief.

Uit handen van spelers van de Red Sox en de Yankees kregen de Duke en Duchess of Sussex een piepklein honkbalshirtje voor de kleine (en toch half-Amerikaanse) Archie. En de spelers, het publiek en de wereldpers kregen de kans om te zien dat de vonken er nog altijd vanaf spatten tussen de prins en zijn grote liefde.

Article continues after the ad

Het is nog niet duidelijk wanneer Meghan haar werk weer definitief oppakt, maar vermoedelijk wordt dit wel het najaar. Toch gloort er volgens de geruchtenmolen hoop dat we Meghan de komende weken nog twee keer te zien krijgen. Zo zou ze mogelijk plannen hebben om Serena Williams aan te moedigen op Wimbledon.

En de kans is er ook dat we Meghan over twee weken op netjes en tussen haar oude collega-acteurs kunnen bewonderen. Op 14 juli bewandelt Harry sowieso de rode loper van The Lion King, en het zou zomaar kunnen dat Meghan daar ook gewoon bij is. Al dan niet knuffelend met Beyoncé.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in