De Australische Daphne Dunne heeft op 99ste verjaardag een heel speciale brief ontvangen. Niemand minder dan de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan stuurden haar een persoonlijk bericht.

Daphne, die ook wel bekendstaat als Harry’s favoriete Aussie, werd door de Australische versie van de Today Show verrast met het bericht van de prins. “Daar zou hij toch niet aan denken,” reageerde de vrouw blij. Een vriend van de Australische had Harry een e-mail gestuurd om hem erop te attenderen dat haar verjaardag eraan kwam.

Article continues after the ad

'Onze warmste verjaardagswensen'

“Mijn vrouw en ik sturen onze warmste verjaardagswensen," schrijft de prins. “We hopen dat u een fantastisch feest heeft en bent omringd door familie en vrienden en gefeliciteerd dat u uit het ziekenhuis heeft weten te blijven. Gefeliciteerd met het bereiken van deze belangrijke en indrukwekkende mijlpaal voor uw eeuwfeest volgend jaar.”

Lees ook: Proost! Op deze plekken slaap je in een wijnvat

Kus voor Harry

Daphne ontmoette de prins tijdens zijn bezoek aan Sydney vorig jaar oktober voor de derde keer. Harry herkende haar gelijk en stelde Daphne zelfs voor aan Meghan. Eerder zagen ze elkaar al in 2015 en 2017 tijdens Harry’s bezoeken aan Australië. In 2015 mocht de superfan de prins kussen.

Bronnen: vorsten.nl, BuzzR
Beeld: EPA

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in