Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Letizia zet Royal Sexy traject succesvol door

Jubileumavond in het Gran Teatro de Liceo in Barcelona. Een theater dat haar 175ste verjaardag viert, dat vraagt om koninklijk bezoek. Koning Felipe en koningin Letizia, beiden stevige supporters van de cultuursector in Spanje, reisden ervoor van Madrid naar Barcelona, om daar een jubileumavond i...

Koningin Letizia zet Royal Sexy traject succesvol door

Jubileumavond in het Gran Teatro de Liceo in Barcelona.

Een theater dat haar 175ste verjaardag viert, dat vraagt om koninklijk bezoek. Koning Felipe en koningin Letizia, beiden stevige supporters van de cultuursector in Spanje, reisden ervoor van Madrid naar Barcelona, om daar een jubileumavond in het Gran Teatro de Liceo bij te wonen.

Letizia droeg voor de gelegenheid een mooi gelijnde one-shoulder ontwerp met een sleepje van Carolina Herrera, een repeat uit 2017.

Ze leende er saffieren oorbellen van haar schoonmoeder oud-koningin Sofia bij. Er werden onderscheidingen uitgedeeld en er waren enkele optredens. Voor Felipe was het de zesde keer dit jaar dat hij Barcelona bezoekt, Letizia was er al drie keer.

Een deel van de inwoners van Catalonië zou graag onafhankelijk worden, het royal charmeoffensief moet hen van het tegendeel overtuigen. Er waren een paar demonstranten aanwezig, maar het liep geen storm. 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in