Alexandra van Hannover, de kleindochter van Grace Kelly en dochter van prinses Caroline en prins Ernst August is door het Britse societyblad Tatler uitgeroepen tot 'favoriete moderoyal'.

De Monegaskische royal heeft er een paar drukke modemaanden opzitten. Ze zat front row bij menig fashion week, onder andere bij shows van Chanel en Dior. 

Onmogelijk modieuze familie

Article continues after the ad

Je komt uit een sterk modegeslacht of niet, en Alexandra komt dat natuurlijk dubbel en dwars met Caroline én prinses Grace in haar bloed. Het is een kwestie van tijd voor zij in de stijlvoetstappen treedt van haar moeder en oma, meldt Tatler over de twintigjarige brunette.

Peetvader van alles hips in de wereld Elton John heeft het meisje ook al zijn zege gegeven: ze was afgelopen zomer uitgenodigd voor zijn zeer exclusieve Midsummer Party, waar ze ten tonele verscheen met haar vriend, de Duitse basketballer Ben Sylvester Strautmann.

Wij verwachten dit jaar veel meer van Alexandra te gaan zien.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Royalty connection (@royaltyconnection) op

Beeld: BrunoPress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in