Ze is nog volop aan het genieten van haar zwangerschapsverlof. Toch zou het zomaar kunnen dat Meghan Markle morgen (zaterdag) haar triomfantelijke terugkeer in de spotlights maakt.

Het is dan namelijk tijd voor Trooping the Colour, zeg maar het Britse antwoord op Koningsdag. De dag waarop de voltallige royal family plaatsneemt op het balkon van Buckingham Palace. En we altijd geweldige gezinsplaatjes te zien krijgen.

Article continues after the ad

Nou zal het dit jaar zeker niet gaan om de voltallige familie: het tafereeltje waarbij vliegtuigen met veel kabaal overvliegen is sowieso nog niet besteed aan de kleine Archie. Maar de kans dat mama Meghan wél aansluit voor de festiviteiten, lijkt groot.

Immers deed Kate dat vorig jaar ook, slechts anderhalve maand nadat zij beviel van prins Louis. En dat was nog niet eens haar eerste terugkeer in het voetlicht, want een paar weken eerder was ze al op de royal wedding van Harry en Meghan.

Wat Kate kan, kan Meghan ook, luidt in Britse royalkringen het devies. Dus is de kans groot dat de nieuwbakken mama er zaterdag gewoon druk zwaaiend tussen staat en Archie een dagje bij de nanny laat. Wij zijn benieuwd...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in