Het is haar laatste dag in Nederland.

Tot nu toe kan het publiciteitsoffensief van de hertog en hertogin van Sussex rond de Invictus Games een succes worden genoemd.

Prins Harry is in zijn element en hugt wat af.

Article continues after the ad

En dat geldt ook voor zijn vrouw. 

Het stel heeft cute momentjes met andere jonge ouders.

Meghan pinkte al wat ontroerde tranen weg.

En afgaand op hun lichaamstaal zijn ze dol op elkaar. Onwillekeurig denk je toch even hoe jammer het voor de Windsors is dat de Sussex’jes niet al hun soft power in een royal rol hebben kunnen gieten. Aan de andere kant: de Netflix-cameraploeg in hun kielzog - die overigens niet al te nadrukkelijk aanwezig is - is een zeer zichtbare aanwijzing dat de Sussex’jes hun leven echt anders willen inrichten en dat is hun goed recht.

Vandaag is Meghan’s laatste dag in Den Haag, ze vliegt straks terug naar Californië om weer bij zoon Archie en dochter Lilibet te kunnen zijn. Harry blijft tot het einde van de Invictus Games hier.

Voor de laatste dag koos Meghan een Casual Sunday-look terwijl ze keek naar verrichtingen in atletiek, volleybal en boogschieten. Ze droeg een wit jasje van Brandon Maxwell op een jeans en daaronder bruin suède stiletto’s…

…en bleek nog een kledingwissel in petto te hebben (hoe dan?!) voor een voorleesmomentje in de tent van de Britse ambassade.

Foto's (c) Getty Images, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in