Hertogin Kate maakte mooie nieuwe foto's van haar dochter.

Prinses Charlotte van Cambridge, het tweede kind van prins William en Catherine, de hertogin van Cambridge, is vandaag zeven jaar geworden.

Als vierde in lijn voor de troon geldt ze als de eerste reserve voor haar oudere broer, prins George. En daarbij hoort ook nu al enige participatie bij openbare momenten. 

Article continues after the ad

Kate maakte deze nieuwe portretten van haar dochter en introduceerde ook eindelijk de nieuwe hond van de familie: ze heet Orla en is de opvolger van Lupo. Beide spaniëls zijn gefokt door Kate's broer James Middleton.

Lupo stond als 'harige broer' op de eerste officiële foto van George...

...en figureerde op vele andere. In november 2020 moesten William en Kate hem tot hun grote verdriet laten inslapen omdat de hond erg ziek was. 

De nieuwe foto's van Charlotte zijn dit weekend genomen bij het buitenhuis van de Cambridge'jes in Norfolk. Charlotte zit, net als George op Thomas's School in Battersea (Londen), houdt erg van ballet en gymnastiek ("Handstand, radslag, dat vindt ze leuk," zegt Kate) en is een paardenmeisje.

Ze was nog maar zeventien maanden toen ze al op een pony zat en hoewel Kate zelf niets met paarden heeft, zorgt ze wel dat Charlotte aan haar ritjes komt. Het begint al een hele jongedame te worden - van harte, Lotte! 

Foto's (c) Duke and Duchess of Cambridge

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in