Van mini tot oversized: de royals keken weer volop bij elkaar af.

Als royal heb je een vrij specifieke dresscode. Je moet er vaak op uit en wilt dus je beste modebeentje voor zetten. Maar al te uitdagend mag het (een uitzondering daargelaten) ook weer niet zijn allemaal.

Geen wonder dus dat de Europese royals en masse naar dezelfde goed-te-doen-trends grijpen. Dit jaar waren dat deze vier.

Purple Reign

Article continues after the ad

Paars was een van de hete modekleuren op de catwalks en rode lopers van 2021, en zo'n lekker opvallend tintje misstaat eigenlijk in geen enkele royalkast. Dus ja, daar gingen ze hoor.

Going Green

Groen gedrag was niet het enige wat in de royal mode was dit jaar. Alle groentinten verzamelen! Bonuspunten voor Will in zijn fluwelen droomblazer.

Pink ladies

Wat is er beter dan een gewoon maatpak? Een roze maatpak natuurlijk! Die waren dit jaar echt niet aan te slepen op de paleizen.

De minicol

Lekker bedekkend, toch on trend én je hebt geen ketting nodig. Er vallen overtuigende royal-redenen te verzinnen waarom dit een trend is. Maar dat het een topfavoriet is op de redactie, nee.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in