De titel van de best dressed royal gaat deze week naar Mary van Denemarken. Het kwik steeg de afgelopen dagen op meerdere plekken in Europa boven de 30 graden en wat doe je dan? Een goede zomerjurk aantrekken, moet de kroonprinses gedacht hebben. 

Mary was afgelopen zondag en maandag op bezoek in Parijs. Op haar tweede dag droeg ze voor haar bezoek aan de Franse presidentsvrouw Brigitte Macron (die er óók schitterend uitzag!) een witte fladderjurk van de Deense ontwerper Morten Ussing. En die stond haar prachtig.

Article continues after the ad

Elegante pumps

Ze combineerde de jurk met een dun ceintuur, elegante pumps en een matching tasje met croco-motief. Ze complementeerde haar look met oorhangers voorzien van parels met een bijpassende, grote armband en diverse (wat fijnere) armbanden. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always stunning Crown Princess Mary in bespoke dress by Morten Ussing. Here with Madamme Brigitte Macron at Centre Pompidou, Paris

Een bericht gedeeld door MORTEN USSING (@studiomortenussing) op

En voor degenen die Deens kunnen verstaan, bekijk even onderstaande video.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in