Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net als Máxima: een wit pak

Hoe zomers en chic was Máxima's look bij de zomerfotosessie? Net als je denkt dat je Majesteits mode-uitspattingen door hebt, komt ze weer met iets nieuws.  De zomerfotosessie is daar elk jaar weer een mooi moment voor. Daar verraste ze ons al meermalen. Met een denimjurk bijvoorbeeld (in 2018). ...

Net als Máxima: een wit pak

Hoe zomers en chic was Máxima's look bij de zomerfotosessie?

Net als je denkt dat je Majesteits mode-uitspattingen door hebt, komt ze weer met iets nieuws.  De zomerfotosessie is daar elk jaar weer een mooi moment voor.

Daar verraste ze ons al meermalen. Met een denimjurk bijvoorbeeld (in 2018). Een off the rack-creatie van Jan Taminiau (2019). En dit jaar met een simpel edoch chic wit pak van Massimo Dutti. Terwijl de keren dat ze helemaal in wit ging tot dat moment toch echt op twee handen te tellen waren.

Zoals je wel zou verwachten, stond het Máxima geweldig. Maar eerlijk is eerlijk: een wit pak is voor velen weggelegd. Wij shopten de onderstaande looks bij elkaar voor de effortless Máxima-look, van merken die Majesteit zelf ook zou kunnen dragen.

Smokingjasje — Zara — 59,95 euro

Double-breasted blazer — Reiss — 335 euro

Blazer in wolblend — Sandro — 295 euro

Blazer met klepzakken — MANGO — 49,99 euro

Crêpe blazer met knoop — Massimo Dutti — 149,00 euro

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in