Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's zalige zomerlook

HM sluit haar VN-bezoek af op zinderend zomers. De foto hierboven komt uiteraard niet uit Senegal, maar is in 2021 bij de zomerfotosessie genomen.  Het is altijd uitdagend inpakken voor een werkbezoek aan een warm land, al helemaal als je voor de VN gaat maar óók koningin bent. Maar koningin Máxi...

Máxima's zalige zomerlook

HM sluit haar VN-bezoek af op zinderend zomers.

De foto hierboven komt uiteraard niet uit Senegal, maar is in 2021 bij de zomerfotosessie genomen. 

Het is altijd uitdagend inpakken voor een werkbezoek aan een warm land, al helemaal als je voor de VN gaat maar óók koningin bent.

Maar koningin Máxima is er weer uitstekend in geslaagd tijdens haar dagen in Ivoorkust en Senegal. Vandaag, op de laatste dag van haar trip, trok ze deze gele beauty uit haar koffer.

Die kennen we natuurlijk al, heel goed zelfs, van de zomerfotosessie van vorig jaar. Het is een Zimmermann, een Australisch merk dat grossiert in jurken die je bij hoge temperaturen comfortabel kunt dragen. En wij kunnen ons geen zonnigere afsluiting voorstellen van vier Afrikaanse dagen.

Sowieso had HM de zomer in haar bol. Haar handtas kennen we óók van een eerdere zomerfotosessie, die van 2020 om precies te zijn. 

De riem van Oscar de la Renta die Máxima nou eenmaal het mooist vindt bij deze look mocht ook mee uit. En vandaag, op wat toch een dag vol vergaderingen wordt zonder veldbezoeken in den lande, trok HM er zelfs een paar fijne sleehakken bij aan.