Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's vliegtuiglook: panterchic

De koningin is arrivée in Ivoorkust. We kennen koningin Máxima als een casual reiziger: zo glam als ze tijdens haar bezoeken als koningin is, zo 'op normaal' gaat ze als ze voor de VN naar verre oorden moet. Zo zagen we haar al meermalen zonder make-up uit een vliegtuig stappen... ...en zijn plat...

Máxima's vliegtuiglook: panterchic

De koningin is arrivée in Ivoorkust.

We kennen koningin Máxima als een casual reiziger: zo glam als ze tijdens haar bezoeken als koningin is, zo 'op normaal' gaat ze als ze voor de VN naar verre oorden moet.

Zo zagen we haar al meermalen zonder make-up uit een vliegtuig stappen...

...en zijn platte schoenen, onopvallende broekpakken en losse lokken zo ongeveer haar travel-uniform, als ze niet op staatsbezoek gaat dan.

Wat dat betreft was haar trip naar Ivoorkust gisteravond er eentje voor in de boeken: Majesteit ging voor een sober zwart broekpak en casual losse lokken. Maar koos dan wel weer voor een make-upje en een kek panterprintje om de boel nog een beetje op te leuken.

Er stonden dan ook nogal wat mensen klaar om haar te verwelkomen. 

Máxima is tot en met donderdag op VN-reis door Ivoorkust en Senegal en opent haar trip vandaag met de nodige veldbezoeken. Dat heeft natuurlijk twee jaar niet gekund, dus reken maar dat HM het fijn vindt om de lokale bevolking eindelijk weer eens aan de tand te voelen over hun toegang tot financiële diensten.

Op Nouveau.nl reizen we natuurlijk digitaal mee, dus hou vooral onze site in de gaten voor de nieuwste foto's en belevenissen van onze VN-queen.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in