Zou Máxima vandaag op rood, wit, blauw of oranje gaan?

Hoera, HM is weer even op eigen bodem. Vanochtend vloog ons koningspaar vanaf Athene terug naar Nederland voor de ontvangst van de Olympische medaillewinnaars, vanavond vliegen ze net zo fluks weer terug voor een paar laatste dagen onder de Griekse zon.

Maar dat is natuurlijk lang genoeg om ons te trakteren op een verse blik op onze zongebruinde koning en koningin én een verse Máxima-outfit. Eentje met een vaderlandslievend tintje wellicht?

Article continues after the ad

Eerdere jaren droeg Máxima voor de ontvangst van de sporters al eens dit oranje nummertje. En hoewel de foto’s vaak wat te wensen overlaten (de trappen van Noordeinde staan stevig volgestouwd in normale jaren en Majesteit staat niet altijd vooraan), kunnen we haar look van vanmiddag waarschijnlijk een stuk beter bewonderen. #anderhalvemeter

Mocht HM inderdaad iets met een trots rood, wit, blauw of oranje tintje zoeken om klaar te laten hangen in het paleis, dan heeft ze opties genoeg. Deze Nederlandse vlag-proof looks zouden we graag weer eens voorbij zien komen.

Dit zomerjurkje zou helemaal bij de Griekse sferen passen, maar we zien het HM niet zo heel snel weer doen (dit was tijdens een Italiaans staatsbezoek).

Dit Flamenco-lookje van lang geleden is natuurlijk ook hartstikke zomers én Olympisch-proof.

En hoe leuk zou het zijn om het good old fashioned postzakjasje weer eens te zien?

Voor ons ook een kanshebber: het witte Massimo Dutti-pak dat Majesteit vorig jaar droeg tijdens de zomerfotosessie…

…of haar favoriete rode Claes Iversen-pak.

Het kan natuurlijk óók dit oranje pak van Natan worden, dat ze weliswaar in juni nog droeg, maar Majesteit recyclet op het moment wel vaker heel snel, en oranje is het zeker.

Met Máxima weet je het maar nooit. Benieuwd waar de keuze uiteindelijk op gevallen is? Je leest er eind van de middag alles over, hier op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in