Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's herfstlook: zo kan het ook

Máxima's herfstlook: zo kan het ook

Grijsblauw, veren, dat is nog eens een Heerlijke Herfst.

Het was a very royal lunch, vanmiddag in de Trêveszaal op het Binnenhof. Waar Willem-Alexander en Máxima een vorkje meeprikten met minister-president Rutte, de Italiaanse president en zijn dochter Laura.

HM kwam in een fijne lichtgrijze jurk (de kleur van de Nederlandse lucht, zouden we haast zeggen) met haar herfstigste hoedje. Herfstmode 2.0.

De Italianen zijn op staatsbezoek in ons land en legden vanochtend een krans bij het Haags Herdenkingsmonument. Daarna ontmoetten ze de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer tijdens een bezoek aan de Staten-Generaal. Ook Mark Rutte was aanwezig: hij ontving de president in het Torentje.

Het was met recht een late lunch voor Nederlandse begrippen, met een start rond twee uur 's middags, maar dat mocht de pret niet drukken.

Vanavond nemen de Oranjes officieel afscheid van de Mattarella's na een concert in het Koninklijk Concertgebouw. Vrijdag gaan de Italianen nog zonder de koning en koningin op bezoek in Heerlen en Maastricht.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in