Onze koningin is zéker koningin der armbanden.

Dat HM een voorliefde heeft voor opvallende sieraden is bepaald geen geheim. Haar kettingen en broches alleen al! Maar ook haar passie voor armbanden lijkt alleen maar te groeien. Zo kwam ze deze week nog opdagen met dit lookje...

...met naast wat vertrouwde favorieten (de broche en oorbellen heeft ze allebei al meer dan een decennium!) ook twee nieuwkomers in de vorm van misschien wel Majesteits grootste armbanden ooit?

HM heeft zo haar vaste favorieten, die ze zelfs voor haar zwarte accessoiredag niet afdoet. Hier zie je er nog een paar, want wat betreft armbekleding reist HM niet bepaald light.

Article continues after the ad

Een gewoonte die ook Amalia al lichtelijk lijkt te hebben overgenomen

Er zitten tussen de favorieten van Máxima veel cadeaus, van Willem-Alexander, van haar dochters, het zijn veelal armbanden met een speciale betekenis. Maar ook van een statement piece zonder verhaal is Majesteit bepaald niet vies.

En dat was al vroeg zo...

Er kan er altijd nog wel eentje bij, lijkt in elk geval het devies ten paleize. Kom maar door, met die vijftigste verjaardag!

Beeld: Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in